SEARCH

WALL completes apartment interior in Kowloon Tong

by Sophie Cullen on Feb 1, 2016 in Interiors
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Hong Kong-based design firm WALL has recently completed the interior of an apartment in Kowloon Tong, Hong Kong

Located in one of the highest residential buildings in Kowloon Tong, the apartment affords vast amounts of sunlight to penetrate the interior. The firm has used the idea of natural lighting as a concept throughout the design, with the direct sunlight becoming a visible boundary for the planning of different activity spaces such as a large working area and a tea corner.

DSC_7693-s

 

Washed white oak wood and beige sandstone are predominantly used throughout the space, with a wooden pathway connecting the back of the apartment with the living area. Large wooden sliding doors along the path allow the television unit to be completely concealed if so desired by the owner.

DSC_7728 -s

A tailor-made tea corner has been set into a windowsill for the owner to relax in. A similar approach has been taking in the shower room, where the windowsill has been transformed into a sitting bench.

IMG_5194

, , , , , , , ,
Top