SEARCH

Signature curves in office design

by Sophie Cullen on Aug 12, 2015 in Interiors
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Feeling Design has created an innovative office space for BWM Garment Design in Guangzhou, China

Tasked with creating a new space for the company’s employees, Feeling Design wanted to base its interior around the idea of internal cooperation, breaking down the hierarchical system that can sometimes inhabit the workplace.  By adjusting the space compartment structure, the design firm created a more friendly and harmonious office space for its client.

5 BWM办公区A

8 BWM办公区D

Curved lines are heightened through a white background and emphasised by hidden lights to create a cosy atmosphere. In the lobby, a striking feature wall is made from artificial stone material. The layout encourages colleague communication, while a lively tone is set through the use of natural elements like wood. By incorporating curves throughout the project, Feeling Design has created a dynamic working environment for its client.

11 BWM会议室A

 

Photography by He Yuansheng

, , , , , ,

Recent Posts

  • Ronan Bouroullec

    Design for all


    Industrial studio Ronan & Erwan Bouroullec brings its touch to urban space. Perspective chats with co-founder Ronan Bouroullec about the firm’s projects

    Posted on Jan 16, 2019
    View
  • 40 Under 40 Awards 2019

    Nominate now


    Nominations are now open for Perspective's 40 Under 40 Awards 2019 in the fields of art, architecture, interior design and product design

    Posted on Jan 8, 2019
    View
  • City of Helsinki 20181203 Helsinki Central Library Oodi

    Book-sorting robots


    Oodi Helsinki Central Library officially opened to the public last month – the new library was designed by local architecture firm ALA Architects

    Posted on Jan 7, 2019
    View
  • Hong Kong West Kowloon Station by-Andrew-Bromberg-at-Aedas-Photo-by-Paul-Warchol_21.jpg

    All aboard


    The West Kowloon Station by Aedas has been designed as a gateway to Hong Kong, but its landscaped roof is also proving popular with the locals

    Posted on Jan 2, 2019
    View
Top