SEARCH

New office for Comodo

by on Sep 22, 2015 in Interiors
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Comodo Interior & Furniture Design Co. Ltd has recently relocated and rejuvenated their office space at the same time

Having been established for many years, the firm moved to an office space in Tsuen Wan, Hong Kong, earlier in the year. Apart from providing a better working environment for the team, they also wanted to offer a glimpse of their design skills to their prospective customers.

DSC_0960

The office is divided into three areas – the meeting room, the working area and the director's room. Upon stepping inside, visitors will see a bright Comodo logo next to a Wiggle Side Chair designed by Frank Gehry. The sculptural form of the chair makes it stand out, and its surprisingly simple appearance works well with the design of the office.

DSC_1093

The practice’s design director Alain Wong applied a new concept to space, with a view to fostering an environment of creativity and business progress. Grey and black have been used extensively throughout the workspace, yet the result is surprisingly refreshing and inviting. The floor-to-ceiling windows lets natural light  enter the office, which not only bright up the interior, but also helps to inspire creative thinking in such a relaxed atmosphere.

 

 

, , , , , , , , ,

Recent Posts

  • IMG_0526

    FOAID


    India's Festival of Architecture and Interior Designing (FOAID) has entered its 5th year

    Posted on Dec 4, 2018
    View
  • Fine_test3

    Plans for the future


    Hong Kong architectural designer Barrie Ho reflects on 20 years of pushing the boundaries – and looks to the next 20

    Posted on Dec 4, 2018
    View
  • MahaNakhon by Buro Ole Scheeren © Buro-OS_13 Photo by Wison Tungthunya

    Pixels


    Büro Ole Scheeren’s MahaNakhon Tower in Bangkok, Thailand's tallest building finally marks its completion

    Posted on Nov 26, 2018
    View
  • 17_BIG_DONG_Dortheavej_Image20by20Rasmus20Hjortshoj

    Homes for all


    Bjarke Ingels Group has designed and completed a social-housing project, Dortheavej in Copenhagen

    Posted on Nov 26, 2018
    View
Top