SEARCH

Kafnu's creative co-working and living space, opens in Taipei

by Hannah Grogan on Feb 13, 2018 in Interiors , Lifestyle , Top Story
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Kafnu launch flagship Taipei location, with 12-storey vertical village for creatives to live, work and play 

Co-living, and co-working habitats are not a new concept. Kafnu however, have brought each idea together to create a mega flagship location, a first for the brand, in Taiwan. Kafnu opened its first location in Hong Kong last year inside the Kerry Hotel, and has more openings planned in 2018 across Asia.

Claiming to be a real-life social network, Kafnu has developed this 12-storey building comprising of different zones to live, work, play, learn and rest.  

Kafnu's 12 floors of integrated space combines diverse zones of live, work, play, learn, and rest

Kafnu’s ground floor entrance and building facade

"While creators today are more digitally-connected than ever, they often work alone which can be isolating. Our belief is 'together, we go faster,' hence Kafnu facilitates this belief in a vertical village and provides the spaces, tools, and services to develop creators' potentials,” says Morris Sim, Chief Executive Officer for Kafnu.
“Taiwan has a vibrant creative class that has already delivered world-class innovations in technology, media, and design. We are proud to launch our first flagship here in Taipei to accelerate the achievements of the yet-to-be discovered stars and introduce them and their products to the world."
The Taipei Kafnu flagship provides plenty of natural light, and space for lounging when needed

The Taipei Kafnu flagship provides plenty of natural light, and space for lounging when needed

Collaboration & co-working space for members overlooking Minsheng Road

Collaboration & co-working space for members overlooking Minsheng Road 

The designated spaces have been designed to give members both privacy, whilst allowing for amble collaboration space. Featuring biophilic design throughout all areas, there are state-of-the-art workspaces and collaboration spaces. Recording studios, green screen rooms, lounging areas, reading areas, a fitness centre, and two-storey event space with floor-to-ceiling bookshelves. There’s even a bar and restaurant to service occupants.

Green colours extend to the bedroom and sleeping spaces

Green tones found through Kafnu extend to the bedroom and sleeping spaces

Facilities of the building include a green screen room, recording studio and event space

Facilities of the building include a green screen room, recording studio and event space

, , , , ,

Recent Posts

  • r_hjortshoj_-_noma_web-332_original

    NOMA 2.0


    The award-winning restaurant worked with BIG to create a new home and restaurant village just outside of Copenhagen’s city center

    Posted on Oct 15, 2018
    View
  • Lacime Architects

    Poetic justice


    Traditional Suzhou architectural forms are reborn in the award-winning Dajia community villas by Lacime Architects

    Posted on Oct 9, 2018
    View
  • DSC_4035

    Prison break


    Perspective takes a closer look at Hong Kong’s largest revitalisation project, Tai Kwun: from colonial-era relic to 21st-century hub for art and culture

    Posted on Oct 6, 2018
    View
  • 9. The Hall

    Run of the mills


    The Mills – a new cultural complex, creative co-working space and start-up hub pays homage to Hong Kong’s golden era in the textile industry

    Posted on Oct 4, 2018
    View
Top