• SUBSCRIBE NOW
SEARCH

Home among the pines by Yakusha Design Studio

by Sophie Cullen on May 4, 2016 in Interiors
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Ukrainian-based interior and architecture firm Yakusha Design Studio has designed a cube home located in a pine forest in Kyiv

Sitting in on a 700 sq-m plot in a pine forest in Kyiv, Ukraine, the interior design for this home was tasked to Yakusha Design Studio. Created for a young family that leads an active lifestyle, the idea behind the interior of Cube House was to create a home that was comfortable, cozy, contemporary and flexible.

14-11-16 130

The ground floor consists of a large garage, a spacious living room, a dining room with a big table for all family members and a comfortable kitchen. To unify the home with the nature that surrounds it,  one of the walls in the double-height living room is made completely from glass. enabling the home to fill up with daylight as well as unobstructed views of the forest.

14-11-16 181

Bedrooms are located on the second floor, with the master bedroom design solution being executed in calm natural colors. For the teenage girl’s room, space is optimised to allow plenty of room for her to hang out with friends. The room includes two beds, a work desk and comfortable bright sofa, with a palette of green, white and oak.

14-11-16 166

In the young boy’s room, two beds are hidden under a wooden podium with a work desk over top. This organisation idea helps to clear more space for fun and study. Red and blue wall art was included to complement the white interior.

 

, , , , , , , ,

Recent Posts

  • Main photo updated

    Incubation architecture


    BARRIE HO Architecture hosts exhibitions about incubation architecture at the Royal Institute of British Architects, London – and soon in Hong Kong

    Posted on Sep 21, 2017
    View
  • Frank Leung surveys his creation at ArtisTree

    Dramatic art


    Hong Kong art space ArtisTree transformed into a dynamic open-box concept performance venue

    Posted on Sep 19, 2017
    View
  • 1

    Land Lord


    Landscape designer and architect Raddle Siddeley on why landscapes should look great naked

    Posted on Sep 19, 2017
    View
  • Square and boxy, internally House W tells a story of soaring ceilings, vast skylights and an entire wall composed of glass panels on the garden elevation

    Heat exchange


    House W in Beijing overcomes challenges of heat insulation for maximum energy efficiency

    Posted on Sep 19, 2017
    View
Top