• SUBSCRIBE NOW
SEARCH

Hike's new office echoes the company's youthful spirit

by Leona Liu on Mar 9, 2016 in Interiors
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Located in New Delhi, India, social networking firm hike’s new office exudes a youthful vibe that appropriately echoes the spirit of the company

Conceptualised as a “Temple of Excellence" by the founder/CEO Kavin Bharti Mittal, who set the vision and personally led a small cross-functional team of designers and engineers, the new headquarters consists of six spaces: service areas, open work spaces, green parks, spaces of solitude , collaborative spaces and recreational spaces, and ends with flexibility, productivity and creativity.

HIKE 2016 01 19 © andre j fanthome 0414

Spaces for collaboration

Spaces for collaboration can be found in nooks and corners, giving way to productivity and idea generation.

HIKE 2016 01 19 © andre j fanthome 0655

Spaces of Solitude

Private spaces, such as wall pods, can be found all around the office to reflect the more people-centric aspects of the company.

HIKE 2016 01 16 © andre j fanthome 0005

Green spaces

Green spaces allow employees to be with nature, creating a stress free environment. In line with the overall vision of the CEO, these green parks intensify the non-office-like environment, into a more campus-like atmosphere that fosters imagination and creativity.

HIKE 2016 01 19 © andre j fanthome 0609

Recreational Spaces

The recreational spaces include a 70's-cafe-themed cafeteria, a gymnasium and showers, meditation room and a nap room.

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Recent Posts

  • Main photo updated

    Incubation architecture


    BARRIE HO Architecture hosts exhibitions about incubation architecture at the Royal Institute of British Architects, London – and soon in Hong Kong

    Posted on Sep 21, 2017
    View
  • Frank Leung surveys his creation at ArtisTree

    Dramatic art


    Hong Kong art space ArtisTree transformed into a dynamic open-box concept performance venue

    Posted on Sep 19, 2017
    View
  • 1

    Land Lord


    Landscape designer and architect Raddle Siddeley on why landscapes should look great naked

    Posted on Sep 19, 2017
    View
  • Square and boxy, internally House W tells a story of soaring ceilings, vast skylights and an entire wall composed of glass panels on the garden elevation

    Heat exchange


    House W in Beijing overcomes challenges of heat insulation for maximum energy efficiency

    Posted on Sep 19, 2017
    View
Top