SEARCH

Fingo Design & Associates transforms the offices of Roadshow Media

by Sophie Cullen on May 5, 2016 in Interiors
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Hong Kong firm Fingo Design & Associates has recently refreshed the workspace of Roadshow Media

The practice has transformed the office of the advertising company by combining its two offices into one mega-unit. The refresh has ensured that the space is now playful and fun, yet still highly functional for the staff who work there.

050

Located over 14,500 sq-ft in Lai Chi Kok, the operations and production departments have been merged to accommodate over 160 team members. The firm opted to create a bold and iconic reception area, and included an infinity-shaped sofa in the middle of the space to reflect the idea of fluidity. A television set mounted on a red glass wall which plays the up-to-date roadshow programme which echoes the graphic backdrop of the reception.

035

The “whirly” door design of the conference room provides flexibility to the space, as it can be an enclosed private area or opened up to enhance the spaciousness of the reception.To direct more natural lighting into the work place, glass doors and glass partitions have been utilised in the management room. Work benches have been used to avoid blocking the natural lighting from windows and to enhance the team spirit and productivity without putting the high restricted partition up, as in usual office design.

066

Two simple collaboration areas are located in the middle of the office as a meeting point for team brain storming. In addition, the pantry is designed in a modern and industrial style which creates a welcoming location for all to relax.

119

, , , , , , , , ,

Recent Posts

  • r_hjortshoj_-_noma_web-332_original

    NOMA 2.0


    The award-winning restaurant worked with BIG to create a new home and restaurant village just outside of Copenhagen’s city center

    Posted on Oct 15, 2018
    View
  • Lacime Architects

    Poetic justice


    Traditional Suzhou architectural forms are reborn in the award-winning Dajia community villas by Lacime Architects

    Posted on Oct 9, 2018
    View
  • DSC_4035

    Prison break


    Perspective takes a closer look at Hong Kong’s largest revitalisation project, Tai Kwun: from colonial-era relic to 21st-century hub for art and culture

    Posted on Oct 6, 2018
    View
  • 9. The Hall

    Run of the mills


    The Mills – a new cultural complex, creative co-working space and start-up hub pays homage to Hong Kong’s golden era in the textile industry

    Posted on Oct 4, 2018
    View
Top