• SUBSCRIBE NOW
SEARCH

Design Haus Liberty creates striking impression at new BETC office

by on Apr 13, 2016 in Interiors
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

London-based firm Design Haus Liberty has just completed its latest project for Parisian advertising agency BETC

Upon moving from Fitzrovia to a new office in Farringdon, BETC’s aim was to create a striking impression for clients upon entering the building. Design Haus Liberty – a firm founded by previous judge at A&D Trophy Awards 2015 Dara Huang – was tasked to deliver a feature reception area and meeting rooms for the firm. Because the company is an advertising agency, branding played a critical part in developing the design of the feature spaces which are meant to reflect its identity by using its bold linear logo as an initial design cue.

Modified_2016-02-28-BETC-0651

Modified_2016-02-28-BETC-0598[1]

The entrance area is defined by a sculptured, curved wooden desk and feature wall of the same material that is accentuated by pendant lights. Meeting rooms have been given an industrial feel with mirrored Crittall windows and bespoke lighting that is suspended from ceilings. To further enhance the industrial look, a brick wall encloses the main office space and also serves as a display wall of the company’s current works.

Modified_2016-02-28-BETC-0578_1

, , , , ,

Recent Posts

  • unnamed (1)

    The spaceship has landed


    MAD designs new futuristic headquarters for Faraday Future in California

    Posted on Aug 15, 2017
    View
  • Hilton Jinan South Hotel & Residences offers panoramic views of the nearby mountains, springs and lush scenery

    Dual luxury


    Wilson Associates designs luxury hotels in China and Japan

    Posted on Aug 15, 2017
    View
  • Chu Chih-Kang’s Fangsuo bookstore, Chengdu

    On the cutting edge


    Seven leading designers on redefining China's architectural and design landscape

    Posted on Aug 1, 2017
    View
  • Portal-like frames, part of the original structure, change the view as one moves around the house

    Old becomes new


    Japan’s Apollo Architects renovates old family house in Tokyo

    Posted on Aug 1, 2017
    View
Top