• SUBSCRIBE NOW
SEARCH

BEA innovation centre

by Simon Yuen on Apr 15, 2016 in Interiors
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Branding agency Brash in collaboration with Bank of East Asia (BEA) has created the firm’s new Innovation Centre in Kwun Tong, Hong Kong

The new BEA Innovation Centre, situated on the 26th floor of Millenium City 5 in Kwun Tong, has a size of 3500 sq-f and is divided into three zones: iCentre,  iHub, and iLab.

BEA iHub

According to Brash, iCentre is a space for guests to interact with the bank’s latest digital innovations and services, while iLab is home to BEA’s research and development team. Last but not least, iHub is an incubation centre which facilitates brainstorming and the exchange of ideas. It serves as a break-out space for informal meeting and is designed in warm colours with minimal furniture to create a friendly atmosphere for staff.

“Our approach was to create three clearly differentiated experiences within one that satisfied the operational requirements, but also answered the key ambition of being a destination for innovation in digital banking,” says Janice Siu, managing director of Brash.

BEA iLab

Projects in Hong Kong are usually finished with limited time, and the centre was no exception being completed in just four months.

 

 

, , , , , , , , , ,

Recent Posts

  • unnamed (1)

    The spaceship has landed


    MAD designs new futuristic headquarters for Faraday Future in California

    Posted on Aug 15, 2017
    View
  • Hilton Jinan South Hotel & Residences offers panoramic views of the nearby mountains, springs and lush scenery

    Dual luxury


    Wilson Associates designs luxury hotels in China and Japan

    Posted on Aug 15, 2017
    View
  • Chu Chih-Kang’s Fangsuo bookstore, Chengdu

    On the cutting edge


    Seven leading designers on redefining China's architectural and design landscape

    Posted on Aug 1, 2017
    View
  • Portal-like frames, part of the original structure, change the view as one moves around the house

    Old becomes new


    Japan’s Apollo Architects renovates old family house in Tokyo

    Posted on Aug 1, 2017
    View
Top