• SUBSCRIBE NOW
SEARCH

The Visionary's new clubhouse

by Simon Yuen on Feb 25, 2016 in Architecture
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Sina WeiboShare on Tencent WeiboEmail this to someone

Local developer Nan Fung Development Ltd unveils a new clubhouse for residents of The Visionary in Tung Chung

Nan Fung Development Ltd recently unveiled the clubhouse at The Visionary, a housing estate in Tung Chung, for its residents.

The Visionary_Clubhouse_3

The clubhouse boasts more than 220,000 sq-f and is divided into two parts: indoor and outdoor. The indoor part is named Visionnaire Club and is about 90,000 sq-f, offering a gym, indoor and outdoor swimming pools, multi-function rooms, an indoor sports ground and a kids playroom.

As a new town in Lantau Island, residents living in Tung Chung can enjoy great views and better air quality. The Visionary’s residents can also enjoy the outdoor space of the clubhouse which measures about 140,000 sq-f with gardens and playgrounds.

The Visionary_Clubhouse_7

Highlights of the clubhouse are two function rooms on the roof, both of them boasting expansive interiors complete with jacuzzi. One is even equipped with karaoke and a billiard table.

“We offer plenty of facilities with large green areas in The Visionary to enrich resident’s daily life,” says Mandy Chung, deputy general manager – property development of Nan Fung Development Ltd.

The Visionary_Clubhouse_6

, , , , ,

Recent Posts

  • unnamed (1)

    The spaceship has landed


    MAD designs new futuristic headquarters for Faraday Future in California

    Posted on Aug 15, 2017
    View
  • Hilton Jinan South Hotel & Residences offers panoramic views of the nearby mountains, springs and lush scenery

    Dual luxury


    Wilson Associates designs luxury hotels in China and Japan

    Posted on Aug 15, 2017
    View
  • Chu Chih-Kang’s Fangsuo bookstore, Chengdu

    On the cutting edge


    Seven leading designers on redefining China's architectural and design landscape

    Posted on Aug 1, 2017
    View
  • Portal-like frames, part of the original structure, change the view as one moves around the house

    Old becomes new


    Japan’s Apollo Architects renovates old family house in Tokyo

    Posted on Aug 1, 2017
    View
Top